Kirjoittajat

KLAUS KUHANEN

Tervehdys! Olen Klaus Kuhanen – monien myös Klandena tuntema. Helsingin Kauppakorkeakoulun jälkeen olen tehnyt pitkän uran kansainvälissä päivittäistavarakaupan yrityksissä ja sittemmin media-alalla.

Työurani yhteisenä nimittäjänä ovat olleet yritykset, jotka ovat olleet toimialojensa tunnetuimpia – joko markkinaa rakentaneita pioneereja tai sellaisten rohkeita haastajia.

Ensimmäinen niistä oli Procter&Gamble, tuo päivittäistavarakaupan kansainvälinen jätti, jonka prosessit ovat maailman huippuluokkaa. Sitä seurasi Pepsi, joka on edelleen Coca-Colan haastaja virvoitusjuomamarkkinoilla. Ja näiden jälkeen nykyinen työnantajani, ranskalainen JCDecaux, joka ihan vilpittömästi on maailman edistyksellisin ulkomainosyhtiö.

Johtamisen ja erityisesti esimiestyön kehittäminen ovat olleet intohimoisia kiinnostuksen kohteita läpi koko työurani. Niistä lisää tässä blogissa.

jcdeco

Klaus Kuhanen, toimitusjohtaja,
JCDecaux Finland Oy

 

JONI VAINIO

Terve! Olen Joni Vainio, JCDecaux’n välinehuoltaja. Työtehtäviini kuuluvat  mainosvälineiden huolto-, korjaus-, puhtaanapito- ja asennustyöt. Olen aloittanut JCDecaux´lla 1.1.2008.

Vapaa-aikana seuraan urheilua, erityisesti jääkiekkoa ja englantilaista jalkapalloa. Lähellä sydäntäni ovat oma Osku koira ja Priti kissa.

Joni Vainio, välinehuoltaja, JCDecaux Finland Oy