Millaista on tehdä töitä organisaatiossa jossa työtyytyväisyys on korkea?

Hyvältä tuntuu!
– Enkä ole ainoa joka näin ajattelee. Äskettäin tehty ja julkistettu vuoden 2014 työtyytyväisyyskyselymme antoi arvosanan 4.0 (skaalalla 1-5). Tulos on ALL TIME HIGH!

Miksi tuntuu hyvältä?
– Jengillä on hyvä meininki. Flow – asiat tuntuvat luistavan. Toki kaupallinen menestys auttaa aina fiilikseen, kun pomot kerrankin hymyilevät Mutta on siinä muutakin!

Mikä erityisesti ilahduttaa?
– Esimiestyön ja johtamisen eteen tehty työ näyttää kantavan hedelmää, pysyvästi. Arvosana esimiestyölle on noussut koko ajan, ja nyt se on meidän mielestämme vahvin tutkituista osa-alueista arvosanalla 4,2!

Kerro sinäkin millaisia fiiliksiä uusimman työtyytyväisyyskyselyn tulokset ovat sinussa herättäneet?

Klande

Kyselemme jengiltämme työtyytyväisyyttä useampaan otteeseen vuoden mittaan. Yleistä työtyytyväisyyttä, erikseen tyytyväisyyttä esimiestoimintaan. Suunnitelmissa lisäksi mitata alkuvuodesta 2015 organisaation luottamuksen tasoa. Olemme tehneet tätä systemaattisesti n 20 vuotta
Viimeisimmän syyskuussa 2014 tehdyn työtyytyväisyyskyselyn perusteella
– Me uskomme työnantajaamme (laadukas ja menestyvä yritys) ja sen tulevaisuuteen , arvosana 4,6
– Ihmiset ovat tyytyväisiä vastuun saamiseen , arvosana 4,5
– Esimiehet luottavat alaisiinsa, arvosana 4,4
– Jengi haluaa kehittää itseään ja osaamistaan , arvosana 4,4

Esimiestyö ja johtamistapa saa tutkituista osa-alueista parhaimman arvosanan 4,2. Tutkimme myös fyysistä työympäristöä (3,8), Työn sisältöä (4,1), Sisäistä tiedonkulkua (4,1), Työn kannustavuutta (3,9)

Haasteitakin on, niin kuin pitääkin. IT-järjestelmiemme toimivuus ei ole hyväksyttävällä tasolla, arvosana 3,1. Lisää liksaa pitäisi saada – palkkarakenteen oikeudenmukaisuus ja kannustavuus , arvosana 3,1

Vastaa